Terug naar het overzicht

Stemmen met een visuele beperking kan bij wijkcentrum Thuis in Overdie

Op 16 maart wordt voor de gemeenteraadsverkiezing in wijkcentrum Thuis in Overdie een bijzonder stembureau ingericht voor mensen met een visuele beperking. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur zijn er vrijwilligers van de Oogstichting aanwezig om u te begeleiden naar het stembureau en u te helpen bij het invullen van het stembiljet. Ook is er op dit stembureau een kandidatenlijst in braille aanwezig.

Heeft u geen vervoer naar het stembureau? Maak dan gebruik van de Regiotaxi. Zij kunnen u thuis ophalen en na het stemmen weer terugbrengen. Graag bij het boeken van de rit aangeven dat u gaat stemmen. De taxi blijft dan wachten totdat u klaar bent met stemmen zodat u direct weer naar huis kan worden gebracht. Meer informatie vindt u op onze pagina over de Regiotaxi.

Liever stemmen bij een ander stembureau of op een ander moment? Dat is ook mogelijk. Op maandag 14 en dinsdag 15 maart zijn veertien stembureaus geopend. Op 16 maart zijn er in totaal 58 stembureaus geopend. U mag daar zelf iemand mee naar toe nemen die u helpt bij het stemmen. Alle stembureaus zijn geopend van 7.30 uur tot 21.00 uur.