Terug naar het overzicht

Wens de nieuwe burgemeester succes

Anja Schouten wordt op woensdag 23 juni geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Alkmaar. Dit bijzondere moment vindt plaats in de Grote Kerk tijdens een buitengewone raadsvergadering.

Helaas kunnen er maar een beperkt aantal personen de vergadering bijwonen en de burgemeester toespreken. Er is ook geen gelegenheid voor Alkmaarders om een persoonlijk woordje met de burgemeester te wisselen. Dus is er nu de mogelijkheid om online een berichtje achter te laten.

Berichtje voor de burgemeester

Wilt u als inwoner de nieuwe burgemeester welkom heten? Laat dan een berichtje voor haar hieronder achter in de reacties. De gelukwensen worden gebundeld en overhandigd aan burgemeester Schouten.

Alle lieve en mooie berichten zijn verzameld en zullen binnenkort overhandigd worden aan burgemeester Schouten.

Wijkkrant Alkmaar-Noord
Schreef op 24 juni 2021 om 17:21
Beste mevrouw Schouten, van harte gefeliciteerd met uw functie als nieuwe burgemeester van de gemeente Alkmaar. De medewerkers en het bestuur van de Wijkkrant Alkmaar-Noord wensen u veel succes en plezier bij het uitoefenen van uw taken. Mocht u eens direct willen communiceren met de bewoners in Alkmaar-Noord kunt u altijd een bericht plaatsen in onze mooie krant die huis-aan-huis bezorgd wordt bij 17.000 huishoudens!
Cassandra van der Hoek
Schreef op 24 juni 2021 om 13:32
Geachte burgemeester A. Schouten, beste Anja. Van harte gefeliciteerd met uw mooie functie als burgemeester van onze prachtige stad Alkmaar. Vriendelijke groet van Houvast-welzijn, ondernemer ambulante begeleiding welzijn.
Zahira & Othman
Schreef op 24 juni 2021 om 12:45
Geachte burgemeester, Samen met mijn zoon willen wij u feliciteren met uw functie. Wij wensen u heel veel success en vooral veel werk plezier🌺. Groetjes,
Samera Ouchene
Schreef op 23 juni 2021 om 22:13
Beste Anja, van harte gefeliciteerd en heel veel plezier in deze nieuwe rol. “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.” Je was én blijft een inspiratiebron voor velen, dank! Hoop je weer eens te ontmoeten in het mooie Alkmaarse en ik blijf je volgen. Alle goeds toegewenst!
Bestuur en Personeel Stichting Mare Nostrum
Schreef op 23 juni 2021 om 13:45
Welkom Burgemeester Anja Schouten, Het Bestuur en Team Wijkcentrum Mare Nostrum, heet u van harte welkom als onze nieuwe Burgemeester. Wij wensen u veel succes in deze functie, hopen u snel te mogen begroeten in de Huiskamer van de Mare. Bestuur en Personeel Wijkcentrum Mare Nostrum, Alkmaar Noord
Len en esther Hall
Schreef op 23 juni 2021 om 12:29
Anja, Succes gewenst en op een mooie, leerzame en uitdagende tijd als burgemeester van Alkmaar.
Martin Siecker
Schreef op 22 juni 2021 om 18:15
Anja, gefeliciteerd, mooie volgende stap in een klinkende carrière. Van gemeentesecretaris van een kleine plattelandsgemeente naar burgemeester van een grote provinciestad is niet niks. Chapeau!
Oogvereniging Noord-Holland
Schreef op 22 juni 2021 om 16:49
Geachte burgermeester, Oogvereniging Noord-Holland wenst u succes, moed en visie om een inclusieve samenleving te realiseren en de sociaal maatschappelijke leefbaarheid in de dorpen die ook onder de gemeente Alkmaar vallen te waarborgen.
Boeren in actie Noord Holland
Schreef op 22 juni 2021 om 14:27
Wij willen u als de voedsel makers en landschap beheerders van Alkmaar en Noord Holland heel veel succes wensen met uw functie als burgemeester van de pracht stad Alkmaar groetjes boeren in actie Noord Holland
Playing for Success Alkmaar
Schreef op 22 juni 2021 om 12:36
Beste burgemeester, Playing for Success Alkmaar wenst u veel succes en plezier als burgemeester van Alkmaar. We hopen u een keer te mogen verwelkomen bij Playing for Success in het AFAS Stadion van AZ. De gemeente Alkmaar ondersteunt ons mooie project al jaren en we hopen dat we deze goede en prettige samenwerking ook de komende jaren kunnen voortzetten. Met vriendelijke groet, Team Playing for Success Alkmaar
F.Snel
Schreef op 22 juni 2021 om 11:52
Geachte Burgemeester A. Schouten Als ondernemer op de Achterdam kamerverhuur aan Prostituees hoop ik dat U de moeite neem om ook met ons in gesprek te gaan en U zich op de hoogte stelt hoe wij de Prostitutie in Alkmaar geregeld hebben . Vr Gr F.Snel kamerverhuur.snel@zonnet.nl Telf 0651161616
Jos Taselaar
Schreef op 21 juni 2021 om 19:50
Geachte Burgemeester, veel werkplezier en succes in deze mooie functie. (Beste Anja, volgens mij kennen wij elkaar van het MCA!)
Romy
Schreef op 21 juni 2021 om 15:13
Beste burgemeester, Nogmaals veel succes met u nieuwe baan! Ik had een boodschap gezegt in een filmpje voor ! Veel succes burgemeester! Groetjes Romy
Sybren
Schreef op 21 juni 2021 om 15:09
Fijn dat uw sollicitatie met een benoeming bekroond wordt. Vanuit het ILPA (interLevensbeschouwelijk Platform Alkmaar) zal u nog een wandeling aangeboden worden ! Dan vallen u weer nieuwe feiten in onze mooie stad op... Uitgenodigd !
Alex Zörner
Schreef op 21 juni 2021 om 08:37
Beste Anja, Heel veel succes in en met ons mooie Alkmaar! Met vriendelijke groet, Alex Zörner VLIEG Advies Groep
Robert Jan Wassink
Schreef op 21 juni 2021 om 00:01
Heel veel succes en we hopen u direct na uw installatie bij het ITF World Tennis Tour Alkmaar te mogen treffen op tennispark De Bosmolen van Tennisclub Alkmaar.
Annego Hogebrink
Schreef op 20 juni 2021 om 18:03
Heel hartelijk gelukgewenst door het netwerk OVN \'Wereldvrouwen\' : aanstaande woensdag zelf bijeen om te vieren dat we elkaar weer kunnen ontmoeten, voor onszelf en voor andere vrouwen, wie of wat ze ook zijn. Onder het motto: \'de winst van het verschil\'. We gaan elkaar zien!
Vive les Gueux
Schreef op 20 juni 2021 om 17:24
Vanuit vereniging Vive les Gueux wensen wij u een uiterst succesvol burgemeesterschap toe. We hopen dan ook dat we u op diverse gelegenheden in en buiten onze gemeente mogen treffen.
Ariane, Folkert, Mark en Wiebe
Schreef op 20 juni 2021 om 12:13
Geachte burgemeester, de boel lijkt aardig in het water te vallen. Stad, land, flora en fauna hebben te lijden onder de wateroverlast na weken van droogte. Daarom organiseert de Klimaatcoalitie Alkmaar de zondag na uw beëdiging op het Canadaplein een manifestatie om de klimaatcrises op een eerlijke manier aan te gaan pakken: klimaatrechtvaardigheid.nu U en uw familie zijn van harte uitgenodigd! Tevens een mooi moment om u van harte welkom te heten in onze prachtige gemeente. Namens de Klimaatcoalitie Alkmaar, Ariane, Folkert, Mark en Wiebe
Zeekadetkorps Alkmaar
Schreef op 19 juni 2021 om 14:05
Namens het Zeekadetkorps Alkmaar wensen wij u veel succes en werkplezier toe. Heeft u vragen op nautisch gebied, dan willen wij graag kennis met u delen. Tot ziens!
Quirina Agerbeek aka Q. [kuu]
Schreef op 19 juni 2021 om 00:40
Lieve Anja, wat een verlies voor de politie, maar wat een (aan)winst voor de gemeente Alkmaar. Als je zo goed om gaat met én leeft voor de bewoners, als je hebt gedaan met én voor mij en m’n collega’s van álle disciplines, dan zijn ze in goede handen en kan het alleen maar de goede kant op gaan. Je gaat in dilemma’s naar je blauwe hart luisten, maar datzelfde hart gaat het ook moeilijk krijgen, omdat je ook onsympathieke beslissingen zal moeten maken. Ik wens jou een mooie tijd toe, dat je geen uitdaging uit de weg gaat én men jou als burgemeester zal accepteren en dat de Alkmaarders jou ook in hun harten zullen gaan sluiten. Ik zeg gewoon; tot ziens! Liefs, Q. (OC)
Mena Leila Kilani
Schreef op 18 juni 2021 om 23:19
Hallo burgemeester Anja Schouten, Welkom in Global Goals gemeente Alkmaar! Een stad waar inwoners, ondernemers en de gemeente samen werken aan een duurzame en sociale doelen. Graag tot een ontmoeting. Inspirerende groet, Mena Leila Kilani
Petra van Vliet
Schreef op 18 juni 2021 om 22:18
Hallo Anja, Gefeliciteerd met je benoeming tot burgemeester van Alkmaar. Heel veel succes en vooral plezier toegewenst! Hartelijke groet, Petra van Vliet
Tineke Waterkott
Schreef op 18 juni 2021 om 20:03
Hallo Anja, ik wend je heel veel succes als burgemeester van Alkmaar. Leuk om je op deze manier weer tegen te komen. Groetjes Tineke
Caroline
Schreef op 18 juni 2021 om 19:19
Welkom en heel veel succes met uw nieuwe functie👍🙏💪
Berry
Schreef op 18 juni 2021 om 19:04
Beste Anja, van harte welkom als burgemeester van Alkmaar. Ik wens je een heel succesvolle tijd toe als burgemeester! Vergeet niet het contact met de burgerij te behouden.Blijf gewoon en benaderbaar. Laat zien dat je van onze stad houdt.
Anita
Schreef op 18 juni 2021 om 18:41
Hoi Anja,zo leuk dat jij het geworden bent. Gr Anita je ouwe klasgenoot 👍🏻
Michiel
Schreef op 18 juni 2021 om 17:56
Ik vind het vreemd dat iemand die bij de politie heeft gewerkt nu als burgemeester aan het hoofd van de Alkaarse politie staat. Ook het ontbreken van alliantie aan een politieke partij of stroming vind ik zorgelijk. Ik hoop dan ook dat u van Alkmaar geen politie staat maakt.
Jeroen
Schreef op 18 juni 2021 om 17:01
Welkom Burgermeester Schouten, Ik heb dat u echt een burgermoeder voor alle burgers van Alkmaar wordt. Dat wij u vaak bij evenementen tegen mogen komen. Daadkrachtig wanneer nodig, veerkrachtig wanneer kan. Succes
Veteranen Alkmaar
Schreef op 18 juni 2021 om 14:59
Burgemeester Schouten, welkom en veel succes. We zien een mooie samenwerking tegemoet.
Linda
Schreef op 18 juni 2021 om 14:51
Anja , welkom en veel succes in het mooie Alkmaar…
Martijn Bilars
Schreef op 18 juni 2021 om 14:04
Veel succes Anja! En veel plezier ook! Alkmaar is de mooiste stad, die je je kan wensen😃
Wendy
Schreef op 18 juni 2021 om 13:04
Heel veel succes met deze mooie baan! MvG, Wendy Ulrich (oud-klasgenoot)
Ruben P.
Schreef op 18 juni 2021 om 11:58
Mevrouw Schouten, veel succes gewenst in de mooiste functie die een geboren en getogen Alkmaarder kan vervullen! Hopelijk wordt de publieke tribune van de Raad snel weer opengesteld, zodat wij ook in persoon uw werk kunnen volgen. Tot dan!
Jan Wullink
Schreef op 18 juni 2021 om 11:32
Welkom en veel succes gewenst in uw nieuwe functie, wij hopen u eens te mogen ontvangen in ons museum Alkmaar 40-45.
Pyron Heijmink
Schreef op 17 juni 2021 om 19:43
Welkom! Succes met het besturen van dit prachtige stadje! Ik hoop dat u zich gaat bezighouden met de woningentekort hier!
Eda
Schreef op 17 juni 2021 om 16:13
Heel veel succes Anja met het besturen van ons prachtige Alkmaar!
Mieke Biesheuvel
Schreef op 17 juni 2021 om 15:49
Beste Anja, Burgemeester; Ik wens u heel veel succes met uw nieuwe baan, welkom (terug) in Alkmaar en hoop u snel real-life tegen te komen! Met vriendelijke groet, Mieke Biesheuvel fractieassistent Leefbaar Alkmaar
Paul
Schreef op 17 juni 2021 om 15:47
Welkom in onze mooi stad en vooral heel veel werkplezier gewenst de momende jaren.
Bart Sluis
Schreef op 17 juni 2021 om 15:19
Beste Anja, Welkom in Alkmaar! Een brede waaier aan taken ligt op je te wachten. Ik, en velen met mij, hopen dat je er in ieder geval eentje niet vergeet: het aanpakken van lawaaioverlast door motorrijders en auto\'s met sportuitlaten. Het ontneemt vele inwoners hun plezier. Handhaven wordt zeer op prijs gesteld! Succes! Bart Sluis
Clemens
Schreef op 17 juni 2021 om 15:10
Goede middag Anja. Ik wens je hierbij in je a.s. functie als burgemeester van Alkmaar alle succes, dat je verdient. Alkmaar verdient dat en jij ook. Met vriendelijke groet.
W. Haver
Schreef op 17 juni 2021 om 15:10
Heel veel plezier met uw nieuwe baan in de mooiste stad van Nederland.
Steef
Schreef op 17 juni 2021 om 13:13
Wat leuk dit! Ik wil onze nieuwe burgemeester veel plezier en succes wensen in ons mooie Alkmaar.
Gemeente Alkmaar
Reageerde op Steef op 16 mei 2023 om 13:58
Bedankt Stefanie!
Wouter
Schreef op 17 juni 2021 om 12:16
Hallo burgemeester Schouten, veel succes in het nieuwe ambt en in deze mooie gemeente!
Jennifer
Schreef op 17 juni 2021 om 12:11
Hallo burgemeester Schouten, heel veel succes met het besturen van deze prachtige stad en gemeente. Groet Jennifer
Dave
Schreef op 17 juni 2021 om 11:45
Hoi burgemeester Schouten, welkom in het prachtige Alkmaar. Ik wens u heel veel succes.

Laat een reactie achter

Vul uw naam in.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Vul uw e-mailadres in.
Vul een reactie in.
Ga akkoord met de voorwaarden.