Welkom bij
Alkmaars Kanaal.

Er stroomt iets nieuws door Alkmaar. Een nieuwe energie, een aanstekelijke golf van initiatieven. Initiatieven die een vruchtbare grond vinden aan de oevers van het Noordhollandsch Kanaal. Zo eigen en zo Alkmaars dat dit gebied vanaf nu het ‘Alkmaars Kanaal’ heet.

Nieuws

Alkmaars Kanaal voorbeeld voor samenwerking provincie en gemeentes

Op uitnodiging van de provincie Noord-Holland stapten medewerkers van de provincie en Alkmaars Kanaal samen op de boot in Alkmaar. Er werd in de salonboot gesproken over samenwerking. Hoe werkt de samenwerking bij een groot gemeentelijk project waar ook meerdere afdelingen vanuit de provincie bij betrokken zijn?

Studenten Built Environment HvA denken mee over mobiliteit in Oudorp

Dinsdag 9 november reisden 8 tweedejaarsstudenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) naar Alkmaar. Zij volgen de opleiding Built Environment en hebben de afstudeerrichting ‘Mobiliteit’ gekozen.

Uitgelicht

Smart City.

Alkmaar wordt een Smart City. Een slimme stad is een stad waarbij informatietechnologie en het internet gebruikt worden om de stad te beheren en te besturen.

Contact

Heb je vragen? Vul het contactformulier in, Of neem dan contact op met één van de programmamanagers.

Over Alkmaars Kanaal.

Wonen met uitzicht over het water? Een vliegende start voor jouw businessplan? Eindelijk duurzaam wonen? Investeren in een veelbelovend groeigebied? Hier kan het. Dit is jouw stroom van mogelijkheden.