Buitenspeeldag 2020

jongen koekhapt op buitenspeeldag       kinderen spelen buiten

Weet u een leuke locatie?

Woensdag 10 juni 2020 wordt er in Alkmaar weer een Buitenspeeldag georganiseerd. Tijdens die dag worden op verschillende locaties in de stad leuke buitenspeelactiviteiten aangeboden, die door vrijwilligers worden georganiseerd.

Net als voorgaande jaren heeft de Gemeente Alkmaar L!NK Projecten gevraagd de coördinerende rol op zich nemen. L!NK zal ook dit jaar weer subsidiegelden, hekken, stagiaires en vergunningen voor alle locaties en vrijwilligers te regelen.

Meer informatie

De Buitenspeeldag Alkmaar 2019 viel helaas in het water. Voor het eerst in jaren kwam het water met bakken uit de hemel. Enkele locaties konden gelukkig naar binnen verhuizen, maar de meeste locaties moesten hun activiteiten omwille van de veiligheid afzeggen. Vol goede moed op naar Buitenspeeldag 2020!

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de Buitenspeeldag 2020 van start gegaan en worden de contactpersonen van de locaties, die voorgaande jaren hebben mee gedaan, benaderd om weer mee te doen. Dat zijn er al veel, maar er kunnen er nog wel wat bij.

Nieuwe initiatieven en nieuwe vrijwilligers (bij voorkeur uit het Buitengebied van Alkmaar) zijn altijd van harte welkom!

Daarom vraagt L!NK iedereen (buurtbewoners, scholen, enz.), die het leuk lijkt om op een nieuwe locatie een Buitenspeeldag te organiseren, zich voor 8 april aan te melden. Enig draagvlak/ hulp uit de buurt is daarbij wel noodzakelijk.

Lijkt het u leuk om verschillende wijkbewoners met elkaar in contact te brengen en samen met hen een onvergetelijke dag voor de kinderen uit uw buurt te organiseren?

Meld uw locatie hier aan!

L!NK Projecten / Liselore Dam

liselore@linkprojecten.nl
0630475992
www.linkprojecten.nl