Olympiapark Alkmaar

Aan de westkant van Alkmaar ligt nabij de sfeervolle binnenstad een veelzijdig sport- en recreatiepark: “Olympiapark Alkmaar”. Dé plek om te sporten, recreëren, werken en ondernemen.

Topsportvoorzieningen met een (boven)regionale functie, bedrijven, kantoren, scholen en maatschappelijke functies vinden elkaar in het Olympiapark. Daarnaast voorziet het Olympiapark ook in horecavoorzieningen.

Door de vele faciliteiten, de centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid is dit een drukbezocht en aantrekkelijk gebied binnen de regio. Voor bezoekers én ondernemers.

Heeft u vragen over het beeldkwaliteitsplan en de mogelijkheden in het bestemmingsplan, dan kunt u terecht bij Saskia de Rover (programmamanager) of bij Martine Verboom (projectcoördinator) via telefoonnummer 14 072 en teamprojectondersteuning@alkmaar.nl.

Kavels te koop

Wilt u werken en ondernemen in het hart van de regio, waar volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn en alle ruimte is om te ondernemen? Kies dan voor het Olympiapark Alkmaar.

Meer weten over de kavels in Olympiapark Alkmaar?
Neem voor meer informatie contact op met makelaarskantoor Kuijs Reinder Kakes via telefoonnummer 072 555 55 55 of alkmaar@krk.nl.