Kavels Olympiapark Alkmaar

Aan de westkant van Alkmaar ligt, nabij de sfeervolle binnenstad, een veelzijdig sport- en recreatiepark: Olympiapark Alkmaar. Dé plek om te sporten, recreëren, werken en ondernemen. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Gelegen direct aan de Westrandweg N9 die rechtstreeks overgaat in de A9, waardoor u in ruim een half uur in Amsterdam of bij Schiphol bent.

Topsportvoorzieningen met een (boven)regionale functie, bedrijven, kantoren, scholen en maatschappelijke functies vinden elkaar in het Olympiapark. Daarnaast voorziet het Olympiapark ook in horeca voorzieningen.

Door de vele faciliteiten, de centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid is dit een drukbezocht en aantrekkelijk gebied binnen de regio. Voor bezoekers én ondernemers.

Wilt u werken en ondernemen in het hart van de regio, waar volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn en alle ruimte is om te ondernemen? Kies dan voor het Olympiapark Alkmaar.

Meer weten over deze door gemeente Alkmaar aangeboden kavels in het Olympiapark?

Neem voor meer informatie contact op met makelaarskantoor Kuijs Reinder Kakes via telefoonnummer 072 555 55 55 of alkmaar@krk.nl.

Kavel A nabij Terborchlaan circa 3.731 m²

kavel A Olympiapark, bedrijfsgrond

Kavel C aan de Olympiaweg circa 6.215 m²

kavel C Olympiapark, bedrijfsgrond

Kavel D aan de Olympiaweg circa 4.024 m² (OPTIE)