Afhandeling brand Singelgarage

Op woensdag 1 juli was er een brand in de Singelgarage. Stond uw auto in de garage of heeft u een parkeervergunning voor de Singelgarage? Dan vindt u hier meer informatie.

 

Neem contact op met uw verzekeraar. En doe ook aangifte bij de politie. Hiervoor belt u met 0900  88 44. Vraag om een terugbelverzoek voor basisteam Alkmaar met als onderwerp Singelgarage. U wordt dan teruggebeld en de politie zorgt dat de aangifte snel en goed verloopt.

Heeft u een abonnement voor de Singelgarage?
Dat abonnement is omgezet naar de Schelphoekgarage (Korte Vondelstraat 4). Het kenteken van uw vervangende auto kunt u doorgeven op het volgende adres: info.alkmaar@parkeerservice.nl.

Heeft u een combinatievergunning?
Daarmee kunt u zowel op straat als in een van de gemeentelijke garages parkeren. Dat blijft ongewijzigd, enkel parkeren in de Singelgarage is voorlopig niet mogelijk. U kunt het kenteken van uw vervangende auto doorgeven op het volgende adres: info.alkmaar@parkeerservice.nl.

Uw abonnement is omgezet naar de Schelphoekgarage, Korte Vondelstraat 4. Uw pas werkt daar ook. Voor automatische toegang via kentekenregistratie kunt u contact opnemen met ParkeerService.

Daarmee kunt u zowel op straat als in een van de gemeentelijke garages parkeren. Dat blijft hetzelfde. Alleen parkeren in de Singelgarage is voorlopig niet mogelijk.

Voor meer informatie over kunt u contact opnemen met Parkeerservice via 033  2 47 30 00, of met de gemeente via 14 072.