Ondernemersloket

Waar bent u naar op zoek?

Home > Inwoners > Alle producten en diensten > Ondernemersloket

Ondernemersloket

 

Het Ondernemersloket is hét centrale aanspreekpunt van de gemeente voor ondernemers. De accountmanagers loodsen ondernemers door de gemeentelijke organisatie!

Accountmanagers

De accountmanagers bij het Ondernemersloket begeleiden en adviseren (startende) ondernemers op het gebied van vestiging, verplaatsing of uitbreiding van hun bedrijf en de daarvoor benodigde vergunningen. Dit gebeurt vrijblijvend en kosteloos. Daarnaast coördineren de accountmanagers een snelle en juiste afhandeling van ondernemerszaken binnen de gemeente Alkmaar en bewaken zij de voortgang van procedures.

DigiD en E-herkenning

U kunt telefonisch of via email contact opnemen met het Ondernemersloket voor een verzoek, maar dat kan ook via DigiD of E-herkenning. Via een van de onderstaande links kunt u een aanvraag indienen. Het Ondernemersloket neemt na ontvangst contact met u op.

     

     

Handige links

Daarom Alkmaar

Antwoord voor bedrijven

Starters

Ondernemen Werkt!

Regio maakt sprong op toonaangevende ranglijst (FDI Magazine)

Contact

Bel voor een vrijblijvende afspraak met één van de accountmanagers. tel.nr. 14 072. U kunt ook zonder afspraak langskomen tijdens het inloopspreekuur op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur op het Stadskantoor op het Mallegatsplein 10.

Het spreekuur van 9 juli 2019 vervalt.

Ondernemersmagazine

Wilt u weten wat Ondernemen in Alkmaar betekent en waar u dat kunt doen? In het Ondernemersmagazine leest u alles wat u moet weten als (potentiële) Alkmaarse ondernemer. Lees alles in ons Ondernemersmagazine!