Ondernemersborrel

Waar bent u naar op zoek?

Home > Inwoners > Alle producten en diensten > Ondernemersborrel

Ondernemersborrel

Ondernemersborrel 'Toekomst van Alkmaar'

 Vrijdag 24 november 2017 - Grote Kerk Alkmaar

 

Het college van Alkmaar nodigt de ondernemers uit om een blik op de toekomst te werpen op 24 november 2017. Tijdens de ondernemersborrel presenteert visionair spreker & trendwatcher Adjiedj Bakas zijn visie op Alkmaar in 2040.'De stad heeft prachtige troeven in handen, waarmee zij met een gerust hart de toekomst tegemoet kan treden’, aldus de heer Bakas.

 

Boekpresentatie ‘Toekomst van Alkmaar’ Cover boek "Toekomst van Alkmaar"

Adjiedj Bakas, visionair spreker en & trendwatcher, heeft in de toekomst kijken tot een professie verheven. Tijdens de Ondernemersborrel presenteert hij zijn boekje 'Toekomst van Alkmaar'. Hierin beschrijft hij hoe de Alkmaarse samenleving, economie en levens van Alkmaarse burgers gaan veranderen op basis van trends die hij heeft gesignaleerd. Dat er toekomst is voor Alkmaar is duidelijk. 'Steeds meer Nederlanders die op zoek zijn naar woonruimte of een werkplek, hebben reden om zich op Alkmaar te richten.' aldus de heer Bakas. '

 

 Bron aan inspiratie

Wethouder Economische zaken Victor Kloos is blij dat hij deze inspanningen van Adjiedj Bakas met de Alkmaarse ondernemers mag delen. “Dromen en visies zijn altijd nodig om verder te komen. Dit boekje gaat Alkmaar een kleurrijke bron aan inspiratie bieden. Voor de politiek, voor ondernemers en voor alle huidige en toekomstige Alkmaarders.”

 

Verder filosoferen 

Na deze toekomstvisie heeft u de kans, onder het genot van een hapje en een walking dinner, met uw collega-ondernemers verder te filosoferen over ondernemen in toekomstig Alkmaar.

 

Alle Alkmaarse ondernemers zijn vrijdag 24 november 2017 welkom in de Grote Kerk Alkmaar. De deuren openen om 17.00 uur, het programma begint om 17.30 uur.

Aanmelden kan door hier te klikken.

 

Laatste wijziging: 20 november 2017