Ondernemersborrel 2019 - gemeente Alkmaar

Waar bent u naar op zoek?

Home > Inwoners > Alle producten en diensten > Ondernemersborrel 2019 - gemeente Alkmaar

Ondernemersborrel 2019 - gemeente Alkmaar

Alkmaarse Ondernemersborrel

Vrijdag 28 juni 2019 18:00 – 21:00 uur - TAQA Theater de Vest

Deze editie van de Alkmaarse Ondernemersborrel staat in het teken van het EK Wielrennen.  Het Europees Kampioenschap Wielrennen komt deze zomer van 7 – 11 augustus naar Alkmaar. Een internationaal sportief evenement dat onze stad in de spotlights zet en mogelijk wel 200.000 bezoekers trekt.

Tijdens de inspirerende avond neemt oud-wielrenner Karsten Kroon u mee in zijn sportbeleving en zijn manier van prestaties leveren. De link tussen ondernemen en wielrennen wordt gelegd door Hermannus Stegeman. Hij vertelt over zijn ervaringen met grote wielerevenementen in Utrecht, de Giro d’Italia in 2010, de Tour de France in 2015 en de aanstaande Vuelta in 2020. 

De avond wordt geopend door wethouder economische zaken, Pieter Dijkman. De organisator van het EK Wielrennen, Stichting Holland Evenementen, verzorgt een bijdrage over de sponsormogelijkheden rondom dit evenement. 

Na de inspirerende sessies is er een zomers buffet en kunt u onder het genot van een drankje uw ervaringen en inspiratie delen met collega-ondernemers. Natuurlijk zijn de accountmanagers van het Ondernemersloket aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Karsten Kroon

Bij zijn afscheid van de wielersport in 2014 was Karsten Kroon 38 jaar oud, een uitzondering. De meesten kraken daarvoor. Wat zorgde ervoor dat hij het zo lang volhield in die keiharde wereld? Wat waren al die jaren zijn drijfveren en waar haalde hij zijn ambitie vandaan? Meteen nadat hij als wielrenner was gestopt ging Karsten nieuwe uitdagingen aan. Op dit moment is hij werkzaam als sportcommentator bij Eurosport en als docent/trainer in het bedrijfsleven.

Hermannus Stegeman

Naast manager Publiek bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug is Hermannus ondernemer. Als consultant adviseert en ondersteunt hij ondernemers op het gebied van gastvrijheid. Niet alleen hoe je er financieel het maximale uithaalt, maar ook in plezier en voldoening. Sinds 2014 is Hermannus bestuursadviseur van het  Business Peleton Utrecht, een stichting met als doel om het bedrijfsleven rondom de grote wielerevenementen in Utrecht economisch te activeren: hoe kunnen zoveel mogelijk bedrijven maximaal profiteren en hoe kan er een opzet worden gecreëerd die ook ná het evenement effect houdt? 

Programma

18.00 - 18.30 uur - Inloop en registratie

18.30 - 19.30 uur – Inspiratiesessies

19.30 - 20.00 uur – Zomers buffet

20:00 - 21:00 uur - Netwerkborrel

U kunt zich aanmelden tot maandag 25 juni 2019 op https://fd7.formdesk.com/alkmaar/ondernemersborrel

Van multinational tot zzp-er en van agrariër tot winkelier, iedereen is welkom. Het belooft een interessante avond te worden en wij kijken er naar uit u te ontmoeten! 

Nieuwsbrief

Ongeveer twee keer per jaar vindt de Alkmaarse Ondernemersborrel plaatst. Tijdens dit evenement treft u als Alkmaarse ondernemer, collega-ondernemers en heeft u de gelegenheid in contact te komen met de accountmanagers van het Ondernemersloket. 

Wilt u op de hoogte blijven van de aankomende borrel en andere ondernemersactiviteiten? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.

Laatste wijziging: 19 juni 2019