Plaatsvervangend Griffier / Raadsadviseur

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Plaatsvervangend Griffier / Raadsadviseur

Plaatsvervangend Griffier / Raadsadviseur

Team Alkmaar zoekt verbinder in politieke omgeving.

De stad is 24/7 in beweging. Van gebiedsontwikkeling tot verduurzaming van ondernemingen. Van twintigduizend nieuwe woningen tot grote evenementen.

Als gemeente anticiperen we op de vragen uit de maatschappij en werken wij flexibel en pragmatisch in teams. Daarbij zijn we altijd op zoek naar mensen met persoonlijkheid en daadkracht. Energieke teamspelers met eigen ideeën, die willen aanpakken en leren.

Die op zoek zijn naar vrijheid én niet bang zijn voor verantwoordelijkheid. Die bij een project betrokken willen zijn, samen met een bonte mix aan collega’s. Daarbij geldt dat persoonlijkheid en betrokkenheid zwaarder wegen dan opleiding en ervaring.

Als raadsadviseur ondersteun je de raadscommissies en gemeenteraad met als doel om de raad in positie te brengen. Je draagt mede zorg voor zorgvuldige en efficiënte besluitvorming door (strategische) advisering, administratief, bestuurlijk en organisatorische ondersteuning. Daarnaast verleen je ondersteuning aan de griffier, gemeenteraad en presidium bij voorbereiding, verloop en afwikkeling van raadsvergaderingen. Als plaatsvervangend griffier treed je indien nodig op als vervanger van de griffier.

Team Alkmaar zoekt mensen die weten dat je samen meer bereikt dan alleen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op met Felix 06-41088325.

Je kunt reageren tot 24 juni en mailen naar matchpoint@alkmaar.nl

Laatste wijziging: 11 juni 2019