Seminar Cybercrime

Waar bent u naar op zoek?

Home > Inwoners > Alle producten en diensten > Seminar Cybercrime

Seminar Cybercrime

 De gemeente Alkmaar organiseert in het kader van de Week van de Veiligheid in samenwerking met de politie, het RPC (Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing) een seminar Cybercrime.


Spreker die avond is Stan Hegt (digitaal security specialist & ethisch hacker). Hij is deskundig in de wereld van het Internet en bezit veel kennis over computersystemen. Hij weet bij toehoorders een besef van urgentie op te roepen. Jazeker... “zo gemakkelijk wordt u slachtoffer van Cybercrime”.

Uw “wapen” is kennis! In deze sessie laat hij live zien hoe hackers digitaal inbreken in de systemen van de ondernemer. Aan de hand van praktische voorbeelden wordt duidelijk wat de online gevaren zijn, maar vooral ook wat je zelf kunt doen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van digitale criminaliteit. Hiervoor hoef je absoluut geen computerexpert te zijn

Ben jij ondernemer of binnen het bedrijf verantwoordelijk voor ICT en beveiliging? Meld je dan nu aan voor het security seminar met als gastspreker Stan Hegt (digitaal security specialist & ethisch hacker).

Deelname is gratis.


Wanneer?

Op dinsdag 21 november van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur.

Inloop vanaf 18.30 uur

 

Waar?

De Telefooncentrale
Koelmalaan 350
1812 PS   Alkmaar

 

Geïnteresseerd?

Meld u aan of neem contact op met Sylvia Pronk van gemeente Alkmaar via spronk@alkmaar.nl. Aanmelden graag z.s.m. (vol=vol).

U kunt bij haar ook terecht voor vragen en informatie.

Laatste wijziging: 16 februari 2018