Unitmanager voor het team Maatschappelijke Ondersteuning

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Unitmanager voor het team Maatschappelijke Ondersteuning

Unitmanager voor het team Maatschappelijke Ondersteuning

Team Alkmaar

 

zoekt een TOPPER

Unitmanager voor het team Maatschappelijke Ondersteuning

Onze stad is 24/7 in beweging. Er is altijd wel wat aan de hand. Van diverse uiteenlopende projecten tot grote programma’s als wijkgericht -, integraal - en data gedreven werken.

Als gemeente anticiperen we op de vragen uit de maatschappij en werken wij flexibel en pragmatisch in teams. Daarbij zijn we altijd op zoek naar mensen met persoonlijkheid en daadkracht. Energieke teamspelers met eigen ideeën, die willen aanpakken en leren.

Die op zoek zijn naar vrijheid én niet bang zijn voor verantwoordelijkheid. Die bij een project betrokken willen zijn, samen met een bonte mix aan collega’s. Daarbij geldt dat

persoonlijkheid en betrokkenheid zwaarder wegen dan opleiding en ervaring.

Als Unitmanager van het team Maatschappelijke Ondersteuning vind je het een uitdaging om ontwikkelingen en veranderingen binnen het Sociaal Domein op te pakken en de medewerkers hier op een inspirerende manier in mee te nemen. Je hebt tegelijkertijd oog voor (technologische) innovaties én voor de uitvoerende werkzaamheden binnen Maatschappelijke Ondersteuning. Je zoekt voortdurend naar verbeteringen en optimalisaties van de bedrijfsvoering en processen. Daarnaast ben je een stevige gesprekspartner voor bestuurders, directie en managers.

Team Alkmaar zoekt mensen die weten dat je samen meer bereikt dan alleen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Eelco Zeinstra, 06 22411137, mail ezeinstra@alkmaar.nl.

Voor vragen over de organisatie kun je contact opnemen met Jeroen Duvekot, unitmanager Sociaal Backoffice, 06 53419587, mail jduvekot@alkmaar.nl

Je kunt reageren tot 1 juli 2019 en mailen naar matchpoint@alkmaar.nl

Laatste wijziging: 12 juni 2019