Werken bij gemeente Alkmaar

Waar bent u naar op zoek?

Home > Bestuur > Werken bij gemeente Alkmaar

Werken bij gemeente Alkmaar

Wij willen het beste voor onze inwoners. Dit staat centraal in alles wat wij doen. Dat doen wij niet alleen, maar samen met de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. De samenleving verandert voortdurend en het is onze uitdaging om de aansluiting met de buitenwereld te behouden en te versterken. Het bieden van de beste ondersteuning voor onze inwoners vraagt om lef, ambitie en het regelmatig buiten gebaande paden treden. Innovatie zien wij daarvoor als een belangrijke voorwaarde. 

-

Hoe werken wij?

Wij werken resultaatgericht samen met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. We richten ons op kwaliteiten en vaardigheden en onze kernwaarden staan voorop: duidelijk, oplossingsgericht, betrouwbaar en betrokken. We zijn een inclusieve organisatie: een organisatie waarin iedereen een volwaardige plek heeft en waar het voor iedereen goed werken is. Een organisatie dat als team met elkaar samenwerkt om de diverse uitdagingen waar de stad voor staat op een effectieve manier aan te pakken.

-

Wat betekent werken bij de gemeente Alkmaar voor jou?

  • Flexwerken in een nieuw, gaaf pand op een goed bereikbare locatie in het centrum van Alkmaar
  • Fantastisch uitzicht
  • Een device en mobiele telefoon
  • Veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid om projecten op te zetten
  • De kans je te blijven ontwikkelen op de Alkmaar Academie
  • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden 

-

Werken & leren bij de Alkmaar Academie

Gemeente Alkmaar biedt de medewerkers ruimte te leren: bij onze Alkmaar Academie kan je uit een breed opleidingsaanbod kiezen voor een opleiding of cursus die bij jou past. Kortom, een organisatie waar jij je kunt werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Vacatures

Voel jij je verbonden met onze kernwaarden en doelstellingen èn wil je resultaatgericht samenwerken? Bekijk hier onze vacatures en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Juridisch adviseur omgevingsrecht

Plantoetser

Secretaris Rekenkamercommissie

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Beleidsmedewerker Onderwijs en Participatie

Stageplaatsen

Onze stagiair(e)s dragen bij aan vernieuwing binnen de organisatie. Met de nieuwste kennis bied jij ons een frisse blik. Daartegenover bieden wij jou de kans ervaring op te doen in een professionele organisatie. Wil jij ontdekken waar jouw toekomst ligt en waar jij goed in bent.

Open sollicitatie stage

Laatste wijziging: 10 februari 2020