Uitrijkaarten parkeergarages

Heeft u een bedrijf of instelling en ontvangt u regelmatig klanten die parkeren in een parkeergarage? Dan kunt u, als u wilt, de parkeerkosten voor uw klanten betalen. Dat kan door het aanschaffen van uitrijkaarten. Hiermee kunnen uw klanten zonder betaling de garage uitrijden. De uitrijkaarten zijn per honderd stuks te bestellen.

U kunt de uitrijkaarten op 2 manieren aanschaffen:

  • Via het Digitaal loket van P1, de organisatie die de parkeerdiensten voor de gemeente verzorgt. Hier kunt u een account aanmaken voor uw bedrijf of instelling. Nadat de betaling is ontvangen, ontvangt u bericht dat u de kaarten kunt komen afhalen. Ze liggen na ongeveer 5 dagen voor u klaar bij het Servicepunt Parkeren aan het Mallegatsplein 8 in Alkmaar.
  • Bij het Servicepunt Parkeren aan het Mallegatsplein 8 in Alkmaar. U kunt hier met pin betalen. Na ongeveer 5 dagen kunt de kaarten afhalen. U krijgt bericht wanneer de kaarten voor u klaarliggen.

Met een uitrijkaart kan uw klant een keer de parkeergarage uitrijden. De uitrijkaart vervangt het parkeerticket dat de klant heeft ontvangen bij het inrijden van de parkeergarage.

U kunt de uitrijkaarten per honderd stuks bestellen. U betaalt € 627,00. Dit bedrag is inclusief btw.