Proclaimer

Dit is de officiële website van gemeente Alkmaar.

Van de gemeentelijke informatie mag u het volgende verwachten:

  • de informatie is correct en actueel;
  • de informatie is leesbaar en begrijpelijk;
  • de informatie voldoet aan de webrichtlijnen van de Rijksoverheid.

Ziet u een fout of ontbreekt naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs! Laat het ons weten via het feedbackformulier.

Privacyverklaring gemeente Alkmaar

De gemeente Alkmaar gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Wij houden ons daarbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en leggen alleen vast wat echt nodig is. In deze privacy en cookies verklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij via onze dienstverlening op de website verzamelen en gebruiken en met welk doel.

Document download informatie

Bestanden met de extensie .pdf kunt u lezen met bijvoorbeeld: Adobe Reader.

Copyright

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Voor commercieel gebruik van gemeentelijke informatie op onze website, zoals geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s, kan de gemeente zich beroepen op het auteursrecht. Wilt u hiervan toch gebruik maken? Vul dan het contactformulier in.

Externe links

Op deze website komt u diverse links tegen die verwijzen naar andere websites. De gemeente Alkmaar biedt dit aan als dienstverlening. U verlaat daarbij de website www.alkmaar.nl. De bepalingen van de website waar u naar toe gaat zijn vervolgens van toepassing.

Opnemen telefoongesprek voor opleidingsdoeleinden

Het callcenter van de gemeente Alkmaar kan op bepaalde momenten telefoongesprekken opnemen. Dit is alleen voor opleidingsdoeleinden: het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.