Stadsmakelaar

Een overzicht van het actuele aanbod van bedrijfskavels, bedrijfsruimten, bijzonder vastgoed en woningen in gemeente Alkmaar.

Kantoor

Edisonweg 10-12 en Alexander Flemmingstraat 45, Alkmaar

Diverse huurprijzen tussen de 18 /m²/jaar (kelder) – 63/m²/jaar (kantoren) excl. BTW

In dit kantoorpand aan de Edisonweg 10-12 in Alkmaar, gelegen op het bedrijventerrein “Oudorp” zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor verhuur. Er zijn kelderruimtes beschikbaar en grote kantoorruimtes. De oppervlakte verschilt van 17 m² tot 800 m². Combineren van ruimtes is mogelijk. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Het gaat om tijdelijk verhuur in afwachting van de toekomstige ontwikkeling van het gebied.

Servicekosten zijn nog nader te bepalen, maar zijn op dit moment ongeveer € 82,- per m² per jaar. De servicekosten kunnen tussentijds aangepast worden. Het opleveringsniveau is in de huidige staat. Het gaat om huurperiodes van minimaal 1 jaar.

Bij de gemeente valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Overdie, Omval en bedrijventerrein Oudorp”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Gemengd – 1”.

De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968. Voor niet BTW-plichtige huurders kan met een opslag voor BTW compensatie worden gehuurd.

Heeft u interesse in een ruimte dan kunt u een afspraak maken met de beheerder van de panden via dkortbeek@alkmaar.nl.  

Bekijk meer informatie op de pagina Bedrijfskavels.

Er is op dit moment geen aanbod.