Terug naar het overzicht

Denk mee over recreatie en toerisme in Regio Alkmaar

De regio Alkmaar denkt na over de toekomst van recreatie en toerisme in de regio en gaat hiervoor een nieuwe visie opstellen. Als bewoner kunt u via een enquête uw inbreng geven. Hoe denkt u over toerisme en recreatie in de Regio Alkmaar? Vul de enquête in: Toerisme en recreatie Regio Alkmaar (maptionnaire.com)

Regio Alkmaar is een aantrekkelijke regio en heeft veel moois te bieden aan bewoners en bezoekers. Regio Alkmaar ontvangt niet alleen bezoekers van buiten de regio en uit het buitenland, ook u als onze bewoner maakt wellicht gebruik van de vrijetijdsvoorzieningen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wandelen en fietsen in de omgeving, winkelen, het bezoeken van een museum, een natuurgebied of het strand.

Als bewoner kunt u via een enquête uw inbreng geven. Hoe denkt u over toerisme en recreatie in de Regio Alkmaar? Uw inbreng is belangrijk en draagt bij aan het bepalen van de richting voor onze regionale toekomstvisie over recreatie en toerisme in Regio Alkmaar. Wilt u hulp bij het invullen van de enquête? In januari wordt dit georganiseerd. Data en locaties volgen. 

Regio Alkmaar bestaat uit de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo en Uitgeest. Deelname is volledig anoniem en uw inbreng wordt gebruikt om meer inzicht te krijgen van wat regio Alkmaar nu en in de toekomst een aantrekkelijke omgeving maakt om te bezoeken en te recreëren.