Terug naar het overzicht

Gemeente Alkmaar onderzoekt

 

Het onderzoek is gesloten. 

 


Gemeente Alkmaar vindt goede communicatie met haar inwoners belangrijk. Hierbij speelt niet alleen informatie zenden een rol, maar is het vooral belangrijk om te luisteren naar de wensen en behoeften van inwoners. Om een goed beeld te krijgen van de wensen en behoeften van de inwoners hebben wij een vragenlijst over onze communicatie ontwikkeld. De gemeente is benieuwd naar uw mening.

De vragenlijst

De vragenlijst bestaat uit 24 vragen en invullen duurt ongeveer 10 minuten. Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen is het belangrijk dat u de vragenlijst helemaal invult. De vragen gaan alleen over de manieren waarop en de middelen waarmee gemeente Alkmaar communiceert. De vragenlijst was in te vullen tot 20 april.

Anoniem

Deelname aan het onderzoek is anoniem. De vragenlijst voldoet aan de privacyrichtlijnen. Gegevens worden vertrouwelijk verwerkt.

Waardebon

Onder de deelnemers die deze vragenlijst beantwoorden verloten wij een waardebon. Wilt u kans maken op deze waardebon, laat dan uw gegevens achter bij het maken van de vragenlijst.