Terug naar het overzicht

Gratis en op maat advies van Energiecoach

Er zijn genoeg kleine aanpassingen die u thuis kunt doen om energie en kosten te besparen, zónder dat het veel geld en tijd kost. Maar welke tips zijn voor u van toepassing? De energiecoach geeft u gratis telefonisch advies op maat. Zelfs wanneer u al energiebewust bent, geeft de energiecoach nieuw inzicht.

Ontmoet uw Energiecoach

Lees wie de energiecoaches zijn en geef u op voor een gesprek via www.duurzaambouwloket.nl/energiecoaches-in-alkmaar. Een groep enthousiaste energiecoaches in Alkmaar zit klaar voor een telefoongesprek of videogesprek. De coaches zijn opgeleid door Duurzaam Bouwloket. Zij hebben al verschillende gesprekken gehad met hun buurtbewoners.

Wat kunt u verwachten?

Onderwerpen als duurzaam verwarmen, wassen en koken komen aan bod. Ontvang na afloop een verslag van het gesprek met de tips en lees die rustig na. De energiecoaches geven dus geen technisch advies over bijvoorbeeld dakisolatie of zonnepanelen. Daarvoor kunt u altijd contact opnemen met Duurzaam Bouwloket.


Alkmaar is een duurzame gemeente

Door energie te besparen, verminderen we de CO2- uitstoot. Hoe minder CO2 in de lucht, hoe beter dat is voor het klimaat én de leefomgeving in Alkmaar. Daarom zetten Duurzaam Bouwloket, gemeente Alkmaar en wooncorporaties Kennemer Wonen, Van Alckmaer en Woonwaard de energiecoaches in.

Geef u op via www.duurzaambouwloket.nl/energiecoaches-in-alkmaar of stel uw vraag via info@duurzaambouwloket.nl en 072 74 339 56.