Terug naar het overzicht

Informatiebijeenkomst Stedelijke Mobiliteitsvisie

Onze Stedelijke Mobiliteitsvisie is bijna klaar. Graag nodigen we alle inwoners uit voor de informatiebijeenkomst over de Stedelijke Mobiliteitsvisie op maandag 3 juni 2024 om 19.00 uur in Theater De Vest. Tijdens deze avond kan iedereen vragen stellen en feedback geven.

Begin februari deden wij een oproep om met ons mee te denken over de bereikbaarheid en leefbaarheid van de stad. Ruim 1.600 mensen hebben de vragenlijst over de toekomst van onze mobiliteit ingevuld. ‘De ideeën van onze inwoners waren heel belangrijk bij het opstellen van onze Stedelijke Mobiliteitsvisie,’ aldus wethouder Mobiliteit Christiaan Peetoom. ‘Tijdens deze bijeenkomst delen we de uitkomsten en de stappen die we gaan zetten om Alkmaar klaar voor de toekomst te maken en bereikbaar te houden.’

Programma:

  • 19.00 uur : Inloop
  • 19.30 uur : Officiële opening door Christiaan Peetoom
  • 19.40 uur : Presentatie Stedelijke Mobiliteitsvisie
  • 20.15 uur : Informatiemarkt en vragen

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst

Belangstellenden zijn van harte welkom! We kijken ernaar uit om hierover met u in gesprek te gaan. Graag vernemen we of u langs komt en met hoeveel personen. U kunt zich aanmelden via www.alkmaar.nl/mobiliteit of door op onderstaande knop te klikken.