Overdie

Overdie is een wijk in gebied zuid in Alkmaar. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over wat er speelt in uw wijk.

  • Buurtinitiatieven

    Wil je een buurtbarbecue organiseren? Of heb je een leuk idee voor meer groen in jouw wijk?

  • Waar werken we aan in Overdie?

    Met welke thema’s is de gebiedsregisseur in jouw wijk aan de slag. Wat isbelangrijk om te weten voor jou als bewoners als het gaat om veiligheid. Of welke (nieuw)bouwprojecten zijn er?

Buurthuizen

Oud Overdie

Buurthuis Oud Overdie is gevestigd aan de Coornhertkade 106 in Alkmaar. Zij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Meer informatie en een overzicht van activiteiten vindt u op Buurthuis Oud Overdie – De gezelligste plek om elkaar te ontmoeten.

Nieuw Overdie

Nieuw Overdie heeft een wijkcentrum én een buurthuis.

Het wijkcentrum Thuis In Overdie is gevestigd aan de Van Maerlantstraat 8-10 in Alkmaar. Zij zijn alle dagen van de week geopend van 8.30 uur tot 00.00 uur. Meer informatie en een overzicht van activiteiten vindt u op www.thuisinoverdie.nl.

Het buurthuis Overdie Ontmoet is gevestigd aan de Arcadialaan 250 in Alkmaar. Zij zijn op werkdagen open en een overzicht van activiteiten vindt u op de website van Overdie Ontmoet.