College van burgemeester en wethouders

Het college van burgemeester en wethouders vormt het dagelijks bestuur van de gemeente Alkmaar. Het college legt haar ambities vast in het coalitieakkoord.

De wethouders kunt u regelmatig in de wijken ontmoeten. Van de collegevergaderingen publiceren wij wekelijks de besluitenlijsten en de brieven en memo’s van het college aan de raad.

Wilt u de burgemeester of één van de wethouders uitnodigen voor een bijzonder moment? Kijk goed naar de portefeuilleverdeling, dan ziet u welke bestuurder u kunt uitnodigen. Vul daarna het uitnodigingsformulier in.

V.l.n.r. (achter): Ad Jongenelen, Gijsbert van Iterson Scholten, Nicole Mulder, Jakob Wedemeijer, burgemeester Anja Schouten, Joël Voordewind. V.l.n.r. (voor) Robert te Beest, John Hagens. Foto: Nikki Natzijl

Collegeleden