Terug naar het overzicht

Nieuwe workshopreeks circulair ondernemen

Gemeente Alkmaar kondigt met trots de lancering aan van de nieuwe workshopreeks circulair ondernemen, gericht op bedrijven en organisaties die willen bijdragen aan een duurzame toekomst.

Het initiatief is gericht op het stimuleren van circulair ondernemen en het ondersteunen van bedrijven en organisaties bij hun transitie naar een meer duurzame bedrijfsvoering. De workshopreeks zal worden aangeboden door experts op het gebied van circulaire economie en is bedoeld om praktische handvatten te bieden voor de ontwikkeling en implementatie van duurzame bedrijfspraktijken.

Interactieve sessies

De workshopreeks zal bestaan uit verschillende sessies. Ze zijn gericht op een specifiek onderwerp binnen circulair ondernemen, zoals ontwerpen van circulaire producten en diensten, circulaire businessmodellen, ketensamenwerking en marktvalidatie. Na elke sessie is er tijd voor vragen en discussie om ervoor te zorgen dat de deelnemers de opgedane kennis en inzichten kunnen toepassen op hun eigen organisatie.

Gratis

De workshopreeks is gratis en open voor alle bedrijven en organisaties gevestigd in de regio Alkmaar. De sessies vormen een reeks, maar kunnen ook los gevolgd worden. De eerste workshop begint op 26 juni 2023. Aanmelding is mogelijk via www.alkmaar.nl/duurzaam/agenda.

Over de gemeente Alkmaar

Bel de perstelefoon: (072) 5 48 95 55.