Terug naar het overzicht

Gebiedsconferentie Alkmaars KanaalPark: kom je meedenken?

Wat zie jij straks het liefst langs de oevers van het Alkmaars Kanaal? Waar geniet je van natuur of ontspan je met vrienden? Zie je ruimte om te sporten, voor kunst of een ander leuk initiatief? De gemeente Alkmaar nodigt iedereen uit mee te denken over de toekomst van het Alkmaars KanaalPark tijdens de gebiedsconferentie KanaalPark op woensdag 5 april vanaf 19.00 uur in de Stadsfabriek Alkmaar.

Wat: Gebiedsconferentie Alkmaars KanaalPark

Wanneer: 5 april 2023, 19.00 – 21.00 uur

Waar: Stadsfabriek Alkmaar in Oudorp. Marconistraat 5 in Alkmaar

Aanmelding: Ga naar alkmaarskanaal.nl/kanaalpark-participatie

Het Alkmaars KanaalPark wordt een park langs beide oevers van het Noordhollandsch Kanaal, in totaal twee keer 6,5 kilometer oever. Wat er precies in dit park gaat komen, is nog niet besloten. Hierover wil de gemeente graag in gesprek met inwoners, ondernemers en organisaties uit Alkmaar. Parken zijn niet alleen groene ruimten in de stad, ze bieden ook ruimte om met vrienden of familie af te spreken, te wandelen, te sporten en te mijmeren. Lees meer informatie over het Alkmaars KanaalPark.

Tijdens de conferentie lichten we de verschillende sferen van het Alkmaars Kanaal toe: ‘De  Zachte Stad’ (Viaanse Molen en RWZI), ‘De Gastvrije Binnenstad’ (Overstad) en ‘De Stoere Stad’ (Overdie en Oudorp). En gaan we aan de slag met ideeën, wensen en belangen die rond die gebieden spelen. Aanmelden voor de gebiedsconferentie kan op www.alkmaarskanaal.nl/kanaalpark-participatie

Lukt het niet om aanwezig te zijn en heb je wel een goed idee dat je graag met ons wilt delen? Ga dan naar www.alkmaarskanaal.nl/wens en deel je wens op onze digitale wensenkaart!