Terug naar het overzicht

Je hebt nog 10 dagen om de Overstadwandeling te doen!

Tot 14 augustus is het mogelijk om jouw mening op de ontwikkelingen van Overstad te geven via de Overstadwandeling. Op dertien verschillende plekken in Overstad worden vragen en dilemma’s aan je voorgelegd. Denk aan vragen over verkeer, werken, wonen, groen en duurzaamheid.

We hebben inmiddels al veel reacties opgehaald over de transformatie van Overstad. Zo geeft het merendeel van de deelnemers aan dat de oude binnenstad en Overstad niet goed zijn verbonden voor fietsers. Ook geeft 85% van de deelnemers aan dat de openbare ruimte langs de kade moet fungeren als ontmoetings- en verblijfsplek met veel groen. Tot slot, geeft 75% aan dat de huidige culturele- en uitgaansvoorzieningen behouden moeten blijven. Denk hierbij aan de VUE of Victorie.

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen op Overstad en wil je graag zelf de wandeling lopen? Kijk voor de route en meer informatie op www.alkmaarskanaal.nl/overstadwandeling.

Lukt het niet meer om de wandeling te lopen maar wil je wel je mening delen? Vul dan de online enquête. Deze enquête is van14 tot 14 augustus in te vullen.