Terug naar het overzicht

We staan op de Provada

Op 13, 14 en 15 juni vindt in de Rai Amsterdam weer de jaarlijkse vastgoedbeurs Provada plaats. Hier presenteren wij ons programma Alkmaars Kanaal. Dit doen we op de stand van de MRA (Metropool Regio Amsterdam).

Het programma Alkmaars Kanaal is het resultaat van de ambities van de Omgevingsvisie 2040 van de gemeente Alkmaar. De gemeente staat voor een grote uitdaging: 15.000 nieuwe woningen bouwen en ruimte voor werken en andere voorzieningen realiseren.

Digitale tweeling en gebiedsontwikkeling

Tijdens de themalunch op dinsdag 13 juni vertellen wij alles over onze Digitale Tweeling en hoe je die kan inzetten bij gebiedsontwikkeling.

Metropool van grote klasse met een menselijke maat

Onder het overkoepelende thema ‘MRA Metropool van grote klasse met een menselijke maat’ is de MRA aanwezig. Op de stand staat elke dag een ander thema rond bouwen en wonen in de MRA centraal. Er is aandacht voor de inclusieve, duurzame en compact stad.

Programma

Er worden elke dag diverse interessante activiteiten georganiseerd op de stand. Hieronder een overzicht van de events op de MRA stand en de plenaire sessies georganiseerd door de deelnemende MRA partners. Onze programmanagers zijn elke dag aanwezig om je meer te vertellen over het Alkmaars Kanaal.

Ben je op de Provada en wil je de stand van de MRA bezoeken, laat het ons dan weten door een bericht te sturen aan alkmaarskanaal@alkmaar.nl.