Terug naar het overzicht

Digitale informatiebijeenkomst de Poort van Oudorp

Ben je benieuwd naar de plannen voor de Poort van Oudorp? Meld je dan nu aan voor de online informatiebijeenkomst  op 21 april van 19.00 tot 20.00 uur. Deze avond geven de ontwikkelaar en de architect een presentatie over de inhoud van het plan, de planning en het vervolgproces.  Uiteraard is er op de avond de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het inbrengen van ideeën. De avond wordt begeleid door communicatiebureau Bureau Buhrs.

Tuinen, buitenruimte en terrassen

Initiatiefnemer Kennemer Projecten III BV (een samenwerking tussen Kennemerhaeve en Brolan Vastgoed) en de architect Tangram hebben nieuwe stappen gezet in de ontwikkeling van circa 150 woningen en circa 2.000 vierkante meter bedrijfsruimte. Kenmerkend voor het gebouw zal onder meer het vele groen zijn, dat terug te vinden is in de tuinen, de buitenruimten en terrassen. Dit zal onder meer hittestress en wateroverlast helpen voorkomen. Ondergronds komt er ruimte voor parkeren, op de begane grond komt de mogelijkheid voor bedrijfsruimte.

Creatie en improvisatievermogen

Het nieuwe Oudorp wordt gekenmerkt door beweging. Met de bijzondere ligging aan de mooiste bocht in het kanaal staat dit gebied voor creatie en improvisatievermogen. En met de historische binnenstad vlak bij, biedt Oudorp samen met Overdie straks een stad met nieuwe dimensies: ruimte, licht, lucht en uitzicht op het altijd stromende water.

Aanmelden

Aanmelden voor de avond kan tot 19 april via janthe@bureaubuhrs.nl. Via e-mail krijgt u een dag van tevoren de link en handleiding om deel te nemen.