Terug naar het overzicht

In gesprek over de wensen voor Alkmaars KanaalPark

Wethouder Gijsbert van Iterson Scholten sprak inwoners van Alkmaar over de ontwikkelingen rondom het KanaalPark, welke wensen hebben mensen voor de inrichting van de oevers van het Alkmaars Kanaal? De onthulling van de droomplek woensdag 8 maart 2023 op het Ringersplein in Overstad markeert de start van de participatie over het KanaalPark.

De gemeente nodigt iedereen uit om mee te denken over de toekomst van het KanaalPark. Waar geniet je van natuur of ontspan je met vrienden? Zie je ruimte om te sporten, voor kunst of een ander leuk initiatief? Meedenken kan op verschillende manieren. Tijdens de jongerentop op 16 maart 2023 en tijdens de conferentie over het KanaalPark op 5 april. Je aanmelden kan via deze pagina op de website van Alkmaars Kanaal, hier vind je ook meer informatie over KanaalPark. En je kan jouw wens op de digitale wensenkaart zetten.

Wethouder Gijsbert van Iterson in gesprek met bewoners over hun wensen voor Alkmaars Kanaalpark. Ze zitten in een huisvorming hokje aan een tafel langs het kanaal.
Wethouder Gijsbert van Iterson Scholten in gesprek met Carol Korringa en Lucas Zimmerman van de Historische Vereniging Alkmaar. Foto: Jan Jong.